Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, July 4, 2012

Assalamualaikum n salam mesra untuk semua...
just nak bagi sikit info n say good bye to all..

ok.. memandangkan ari ni last exam n lagi 2 malam nak balik kampung, di sini Filah ingin menyusun jari memohon maaf atas segala salah dan silap sepanjang Filah mengenali sume kwn2 Filah... insyaAllah ari sabtu ni balik Pahang... seperti yang diberitahu sebelum ni, kampung halaman Filah xde internet coverage...
dan memandangkan cuti sem bakal berlangsung selama 2 bulan, jadi selama itulah Filah xkan muncul di Facebook, Tagged, Blogger mahupun Twitter... 
kira2 lepas raya baru online semula sebab kembali ke Kuala Pilah.. insyaAllah..

jadi, di sini juga saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya maaf zahir dan batin untk semua kengkawan yang mengenali diri ini.. cewahh... !!
 jemputla datang umah raya nanti... cari je kat GPS korang tu nama kampung Filah... kalau GPS rosak, Call je Filah.. nanti Filah akan bagi peta harta karun kat korang... hehehe nak jemput xleh la plak.. moto x reti nak bawak, apatah lagi keter kan hahah... 

ok.. selamat bergembira bersama keluarga masing2 ye... 
Wassalam... 

1 comment: